Byggeri

Vi kan hjælpe med at realisere dine drømme om at få udført det bedste arbejde og bedste bolig for kunden og give rådgivning og støtte hele vejen fra den 1. tanke med hele projektet, hele byggeriet, hele arbejdet, klar til ibrugtagning.

Vi er medlem af BYG Garanti ordningen og arbejder iht. aftale efter ABR18, ABT18, AB18, AB18 Forbruger, YB18, YBB19, BR18/20 og gældende krav, regler, normer og standarder.

Totalrådgivning og projektering

Vi tilbyder at stå for hele eller dele af rådgivning og projektering.

Vi kan stå for udarbejdelse af bl.a. dispositionsforslag, skitseforslag, projektforslag, myndighedsprojekt, udførelsesprojekt, byggetilladelse, projektopfølgning og tilsyn med udførelse, inkl. godkendelser og tests.

Vi kan levere følgende ydelser:

  • Bygherrerådgivning gennem hele eller dele af processen.
  • Arkitekt- og ingeniørrådgivning inkl. evt. samarbejdspartnere.
  • Projektering og kvalitetssikring ifm. projektet.
  • Projektledelse, projekteringsledelse ifm. projekteringen.
  • Projektstyring, byggeledelse, tilsyn med udførelsen.
  • Budget- og økonomistyring, tids- og kvalitetsstyring i processen.
  • Tilstandsvurdering, registrering, syn og skøn ifm. byggeri.

Totalentreprise

VIP kan tilbyde at gennemføre byggeprojektet som totalentreprenør, hvor vi står for hele projektet, inkl. totalrådgivning og projektering, samt udførelse og styring af hele byggeriet med alle tilhørende arbejder, fra den 1. tanke med projektet, hele byggeriet, klar til ibrugtagning.

Hovedentreprise

VIP kan tilbyde at gennemføre byggeriet som hovedentreprenør, uden del i totalrådgivning og projekteringen, som kunden har via egen rådgiver og VIP tilknyttes som hovedentreprenør, som står for udførelsen af byggeriet inkl. styring af alle fagentreprisearbejder gennem hele byggeriet, klar til ibrugtagning.

Fagentreprise

VIP kan tilbyde at udføre byggeriet som fagentreprenør, håndværker, hvor vi udfører aftalt arbejde som fagentreprise, evt. flere, som fx beton-, murer-, tømrer-, snedker-, facade-, maler-, gulv-, tag- arbejder. VIP sørger for at fagentreprisen udføres i den bedste aftalte kvalitet og tid. Fagentreprisen kan indgå som en del af en total- eller hovedentreprise eller som et selvstændig stykke arbejde og håndværk.

Mandskabsudlejning

VIP kan tilbyde mandskab til byggeriet med håndværkere til nedrivning og byggepladsarbejder, såvel som håndværkere til specifikke arbejder.

Vi kommer med de folk som der er aftalt og har formand og teamledere til at sikre at samarbejdet og arbejdet udføres som det skal.

Kontakt os nærmere om rådgivning og hvilken aftale, projekt og entrepriseform, som er det optimale valg for dig og dit byggeprojekt.

Skal vi udføre dit næste projekt?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Kontakt os